Siap Berniaga Dalam 10 Hari


Di dalam program audio CD Siap Berniaga Dalam 10 Hari ini, anda boleh meraih ilmu menyiapkan diri dalam segala aspek: Membina Keyakinan, Pemasaran, Pengiklanan, Mencari Modal Perniagaan, Menarik Pelaburan, Memperbaiki Cashflow, Mencari & Melayan Pelanggan, Tunggak Niaga, Bertahan Dalam Krisis, Meningkatkan Keuntungan dan banyak lagi!

Dapatkan CD ini sekarang dengan harga promosi $45 (dahulu $65)


Isi perniagaan dalam Islam

Selain dari Sujimy dan AbangAbu, Siap Berniaga Dalam 10 Hari juga menampilkan Ustaz Syed Mustafa Alsagoff (modul ke-10) yang menerangkan perniagaan dari segi Islam.

Produk ini sesuai bagi mereka yang bercita-cita untuk berniaga dan para peniaga yang ingin mengembangkan usaha niaga mereka.

[caption id="" align="alignnone" width="610.0"]Ustaz Syed Mustafa Alsagoff Ustaz Syed Mustafa Alsagoff
“Dengan mengamalkan beberapa panduan dan kegigihan berniaga dalam bidang media, Alhamdulillah, cita-cita saya untuk keluar dari lingkaran kesusahan menjadi nyata. Kini saya bukukan pengalaman-pengalaman saya beserta barisan Jutawan-Jutawan Asia agar kita sama-sama bangkit dan meraih kebaikannya.”
— Sujimy Mohamad
“Abang Abu yakin program Audio CD Siap Berniaga Dalam 10 Hari ini dapat memberikan panduan lengkap kepada peniaga-peniaga baru.”
— AbangAbu.com

Dapatkan CD ini sekarang dengan harga promosi $45 (dahulu $65)

Leave a comment