Jika anda belum membuat rancangan Jun ini, apakata bersama kami untuk meningkatkan kemahiran diri.

Anda boleh memilih untuk menghantar anak-anak anda ke bengkel Scripting / Storyboard di mana mereka boleh mempelajari teknik berkesan mengolah cerita. Ini boleh membantu mereka menjadi lebih kreatif dalam membina ayat dan jalan cerita dalam karangan mereka di sekolah.

Atau anda cuba bengkel terkini - Mobile Journalism. Anak anda boleh menimba ilmu kewartawan yang mengajar mereka meningkatkan sifat bertanya, menjadi lebih yakin bila berdepan dengan orang lain dan menggalakkan mereka menjadi lebih teratur bila membuat laporan. Yang lebih penting lagi, bengkel ini meransang mereka menjadi pengguna mobile yang lebih bertanggungjawab.

Bagi anda yang mempunyai minat & bakat dalam menulis dan ingin mendalami skrip TV, kami juga akan melaksanakan bengkel penulisan untuk anda. Kami akan mengongsi teknik-teknik dan proses penulisan skrip rancangan TV seperti rancangan Bongkar, 647km persegi, Hanyut, Makan Boomz dan Ubah Segalanya. Anda berpeluang untuk mempelajari unsur-unsur penulisan skrip yang berkesan daripada penerbit ScreenBox yang berpengalaman. Bengkel ini dikhaskan untuk semua belia, pendidik dan juga profesional.

Untuk keterangan lanjut, sila lungsuri lelaman ini.

Leave a comment